HTML

rek-láma

Lássunk bele a reklámokba, értsük meg őket, érezzük miért jó nekünk fogyasztónak lenni. Mert jó. Ugye?

Friss topikok

Linkblog

lábreszelés szállodában

2008.09.20. 19:21 richelieu

Erős idegzetűeknek, és helyszínelőknek...

Eleddig azt hittem, hogy a szálloda az a hely, ahol az ember vagy kultúremberként a felső 10ezerhez tartozva sznobizál, vagy rendkívüli hangulatban több társával együtt hozzájárul a vendéglátó-egység amortizációs kulcsának drasztikus emeléséhez "expressz-lelakás" formájában. Utóbbitól természetesen erősen elhatárolódom. A múlt heten történtek esetén is.

De azt sosem hittem volna, hogy a lábápolás egyik kulcs-szereplője éppen egy szálloda lehet. Mielőtt még lábfetisizmussal vádolnának meg, kijelentem, hogy nem vagyok az. Aki itt hosszabb mondatra számított, annak most rossz.

Valahogy nekem nem megy a délutáni nassolás. Kizárólag akkor teszem ezt, amikor a fellelhető uszkve 233 tv csatorna 45 %ában éppen tv shop oder reklám megy. És persze a nass az valami cseppfolyós vagy erősen morzsálódó, így ugrálást nem engedélyez a távirányító felé, a család többi tagja meg pl vagy nincs ott, vagy alszik.

Így futottam bele abba a "felesleges láb-bőrkeményedés eltávolító elektromos reszelőbe", illetve annak reklámjába. Kezemben egy már olvadozó gríz-pudinggal......amire pechemre csokireszelék volt szórva, miközben gríz pudingot fogyasztottam csokireszelékkel...

Szóval a szerkezet: kicsi, ovális, aranyos, már már parfüm-légillatosító design, diszkrét tartóban. Ám belül, a gép belsejében egy uborka reszelő-lemez, mögötte úgy 40-50 penge, mely csak arra vár, hogy segítsen neked abban, hogy többet ne nyomja a cipő a lábad, és ne legyen détárilajos lábszerkezeted, mert fogsz tudni újra egyenesen járni. Ugyanis a reszelőben pörgő-forgó kis pengék ellentmondást nem tűrve lenyesik a felesleges lábfelületed. Ha pedig szétnyitod, előbukkan a diszkrét tároló rekesz, amiben megbújik a lereszelt anyag...Eddig ok is.

DE!

Jön a szokásos ELŐTTE - UTÁNA szekció......mutatnak az ELŐTTE kategóriában a kép bal oldalán egy számítógépes technológiával is nehezen előállítható lábat, ami gyakorlatilag 1 darab gigantobőrkeményedés, mellette pedig 2007/2008 év összevont pánamerikai lábszépségverseny örökös győztesét. A kontraszt üt. De még ez is ok, mert hát ez eléggé szemléletes, a megcélzott közönség pedig hát lássuk be, el is hiszi a kontrasztot, illetve azt, hogy a szerkezet 1 heti használata után a lábadat gyakorlatilag örökös sampion szintre tudod majd gyalulni, és mindezt mosolyogva, rezzenéstelen arccal. ÉÉÉÉÉÉÉÉÉSSSSSSSS most jön: akár szállodában is!!!! Igen, mobil lábgyalu für Erwachsene. De mi van, amikor elhagyod a tároló részét? Mert el fogod hagyni, mint ahogy minden rendes háztartásban van legalább 1 olyan távirányító, melyről hiányzik az elemeket tartó kis fedél.

Csak képzeljétek el azt a magabiztosságot, amit akkor fogsz érezni, mikor bebicegsz bármelyik ritz-carltonba karfiol lábaddal, de estére már a fürdődben kicsöppent fogmosóvized is meggátolja, hogy megállj a lábadon, olyan leszel mint Takuma Sato esős versenyen simson segédmotoron futózott bőrkabátban.

Nekem is van bőrkeményedésem, de Isten látja lelkem, kissé talán félelemmel a szívemben nyúlnék egy elektromos árammal működő szerkezet után, mely gatterként segít az életemen. Maradok a klasszik "hogy néz ki a sarkad, úristen" megszólításnál a feleségem részéről, és előveszem a klasszik habkövet, és még akár használom is.

 

Aki pedig használja, hajrá, nekik ez nyílván pillanatnyi boldogságot okoz, vagy akár hoszabbat is. de arra kérek mindenkit, figyeljen, nehogy megcsússzon a gépi gyalu......mert akkor a hiányzó bütyök lesz a legkisebb problémája.

 

Viszlát Bütyök, viszlát Olvasó!

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rek-lama.blog.hu/api/trackback/id/tr17673198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

richelieu 2008.09.25. 14:49:22

nem nem...magyar nyelven beszélő sportcsatorna reklámblokkjában.... :-)
süti beállítások módosítása